De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

MN: Cao voortgang

08 december 2023

Wij nodigen je uit voor een online ledenbijeenkomst op woensdag 13 december om 15:00 uur. Ook stellen we jouw fysieke aanwezigheid op donderdag 21 december om 14:00 uur in De Zilveren Toren zaal 15.1 op prijs.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

De aanleiding mag duidelijk zijn, graag gaan we in gesprek over het eindbod dat de werkgever heeft afgegeven.

Op 13 december willen we via een Teams-bijeenkomst vooral van jou en van jouw collega’s horen wat jullie vinden van de opstelling van MN. Ook gaan wij graag met jullie in gesprek over vervolgscenario’s. Hierbij blijft centraal staan de mening van de leden.

Naar aanleiding van deze bijeenkomst nemen we vervolgstappen. Een voorschot hierop is in elk geval een gezamenlijke bijeenkomst op locatie, zaal 15.1 in de Zilveren Toren. De bijeenkomst staat gepland voor 21 december. Voor de Kerst willen we in elk geval de werkgever een Kerstgedachte meegeven.

Ondanks nuanceverschillen tussen de vakorganisaties liggen de vakorganisaties op een lijn. En we zijn ook bereid daarin gezamenlijk op te trekken. Maar ook hier geldt: ‘niet hetgeen wij willen, maar wat onze leden willen’. Daarom willen wij de leden graag spreken op 13 en of 21 december.

Contact

Voor vragen kun je contact opnemen met de belangenbehartiger Joop Voesten via e-mail joop.voesten@unie.nl  

Gerelateerde berichten

MN: Uitslag stemming cao 2024

Tot en met donderdag 11 januari kon er gestemd worden over het eindbod dat MN op tafel heeft gelegd. De…

MN: Eindbod cao verhoogd

De werkgever heeft het eindbod verhoogd met een half procent op het structurele loon. Dat vraagt om een verklaring die…

MN: Cao eindbod werkgever

De cao-onderhandelingen zijn op 5 december 2023 tot een abrupt eind gekomen. De werkgever legde een eindbod op tafel. Een…

Word gratis lid