De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Fibrant – Cao 2024-2025

08 februari 2024

Per 1 juli 2024 zullen er weer nieuwe afspraken gemaakt moeten zijn over de arbeidsvoorwaarden. Dan is namelijk de cao die nu van kracht is, afgelopen. Een periode van 15 maanden is dan voorbij.  De onderhandellingsdata zijn op dit moment nog niet vastgelegd.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Hoe gaat het met Fibrant? Gaat het beter dan vorig jaar? Gaat het slechter? Of gaat het even goed? De werkgever zal ons hier ongetwijfeld over gaan informeren.

Gelukkig is de inflatie weer aan het dalen. Koopkrachtbehoud en het verbeteren van koopkracht komen daarmee weer binnen handbereik. De krapte van de arbeidsmarkt duurt onverminderd voort.

Laat van je horen!

Wat is dit jaar voor jou van belang? Waar moet de prioriteit liggen? Wat is bespreekbaar en wat is absoluut onbespreekbaar? Welke arbeidsvoorwaarden zijn heilig en welke afspraken zijn voor verbetering vatbaar? Er valt altijd iets te optimaliseren en te actualiseren.  Laat het de belangenbehartiger, John Kapteijn, weten.

Stel je voor dat er in Nederland niemand meer lid zou zijn van een werknemersorganisatie!

Dan zouden de voorstellen van de werkgever zomaar – zonder onderhandeling – ingevoerd kunnen worden. Weliswaar in “goed” overleg met de individuele werknemer en uitsluitend met diens instemming. Daarom het is van groot belang dat er steeds meer mensen aangesloten zijn (en blijven) bij De Unie. Wijs je collega die niet is aangesloten op dit belang. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Een lage organisatieraad is er, onder andere, de reden van dat de arbeidsvoorwaardelijke ontwikkeling op sommige plaatsen stagneert. Lid worden kan eenvoudig door hier te klikken.

Contact

Zijn er vragen over de onderhandelingen of wil je je mening geven, neem dan contact op met de belangenbehartiger, John Kapteijn via john.kapteijn@unie.nl

Gerelateerde berichten

Nouryon: stemmen over de nieuwe cao

Vorige week en op 22 januari 2024 hebben wij in een viertal informatiebijeenkomsten het cao-onderhandelingsresultaat Nouryon van 12 december nader toegelicht….

Word gratis lid