De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Contractcatering: we zijn eruit!

12 april 2024

Met dit bericht informeert de belangenbehartiger Emanuel Geurts je dat er een onderhandelingsresultaat is bereikt voor de cao contractcatering, hospitality en inflight.

 

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Onderhandelingsresultaat

Goed nieuws! Er is een mooi resultaat bereikt tussen de werkgevers en De Unie, FNV Catering en het CNV voor de totale cao. Nadat dit eerder deze week was gelukt voor Inflight is het nu ook gelukt voor de totale cao. De werkgevers en de vakbonden gaan het onderhandelingsresultaat nog voorleggen aan de achterban.
De details van het onderhandelingsresultaat moeten nog worden uitgeschreven, zodat er geen ruis op de lijn kan zijn over deze details. Dit vraagt helaas nog wat tijd. Wij zullen zo snel mogelijk iedereen informeren. Wij verwachten dat dit binnen afzienbare tijd het geval is.

Vervolg

Zodra er een formeel akkoord is – dat is er pas nadat er een ledenraadpleging aan beide zijden heeft plaatsgevonden in de komende weken – op de contractcatering-/hospitality-cao, worden de loonsverhogingen met terugwerkende kracht doorgevoerd in lijn met het bereikte onderhandelingsresultaat. De details volgen zo snel mogelijk.

Contact

Als je een vraag of opmerking hebt over dit bericht dan kan je de belangenbehartiger Emanuel Geurts hierover mailen via emanuel.geurts@unie.nl en/of telefonisch bereiken via 06-5252 2074. Heb je een andere vraag of behoefte aan persoonlijk advies, neem dan contact op met ons Service Center via sc@unie.nl of telefonisch via 0345-851 963. We adviseren je graag!

Gerelateerde berichten

Word gratis lid