De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Contractcatering, hospitality en inflight: Een update over de cao-onderhandelingen en cateringcongres

29 maart 2024

Met dit bericht informeren we over de onderhandelingen voor de contractcatering, hospitality en inflight en het cateringcongres.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Contractcatering, hospitality en inflight

Op Woensdag 27 maart heeft er vervolgoverleg plaatsgevonden inzake de ‘brede’ cao Contractcatering – Hospitality en aansluitend over de paragraaf Inflight. Zowel voor de ‘brede’ cao als de paragraaf inflight geldt dat partijen fikse stappen hebben gezet en elkaar dicht zijn genaderd.  De komende week zullen de uitkomsten van beide overleggen worden voorgelegd aan de kaderleden van de vakorganisaties en de leden van de werkgeversorganisaties. Als dit leidt tot een groen licht, is de verwachting dat we dinsdag 9 april kunnen komen tot een nieuwe cao voor de Contractcatering – Hospitality inclusief de paragaaf inflight.

Cateringcongres

Op maandag 15 april 2024 is het Cateringcongres van 10.30 uur tot 17.00 uur in de Jaarbeurs te Utrecht. Deelname is kosteloos en als werknemer in de catering, hospitality of inflight kan je er doorbetaald verlof voor krijgen. Voor een lunch en borrel wordt gezorgd en jouw reis- en parkeerkosten worden vergoed. Aanmelden voor het congres Catering en hospitality: samen gastvrij! kan via de belangenbehartiger Emanuel Geurs. Laat je stem horen en deel de waardevolle ervaringen van de werkvloer. Samen gaan we op zoek naar manieren om een duurzame toekomst te creëren waarin alle (nieuwe) medewerkers een goed plek hebben binnen onze bedrijven.

Contact

Als je wilt reageren op dit bericht of contact met de belangenbehartiger Emanuel Geurts wil hebben, neem dan contact met hem op via emanuel.geurts@unie.nl of op 06-52522074. Voor individueel advies kan je contact opnemen met de collega’s van het Service Center via 0345-851 963, via sc@unie.nl of de chatfunctie op www.unie.nl 

Gerelateerde berichten

Contractcatering: we zijn eruit!

Met dit bericht informeert de belangenbehartiger Emanuel Geurts je dat er een onderhandelingsresultaat is bereikt voor de cao contractcatering, hospitality en…

Word gratis lid