De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

CBR: Overleg directie CBR, agendapunten vanuit De Unie.

01 december 2023
CBR

Er komen veel vragen binnen over de extra bonus die de examinatoren krijgen voor extra overwerk, maar de afdeling theorie bijvoorbeeld niet. Dit wordt als oneerlijk gezien en past volgens velen niet in het beeld dat iedereen binnen het CBR gelijk behandeld zou moeten worden.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

We hebben maandag 4 december 2023 een periodiek overleg gepland staan met de directie. Ik heb gevraagd dit punt op de agenda te zetten. We gaan ervan uit dat dan het onderzoek ook afgerond is over het al dan niet betalen van een toeslag voor het werken buiten de dagvenster. Dan hopen we daar duidelijke afspraken over gaan maken.

De overige punten die ik op de agenda heb laten zetten zijn:

  • Hoe gaat het met het CBR en wat zijn de verwachtingen voor 2024?
  • We hebben een aantal protocolafspraken in de cao opgenomen. Het lijkt me goed hier een planning voor op te stellen en deze “werkgroepen” te bemensen.

Als jij nog andere onderwerpen hebt die je graag onder de aandacht wil brengen, dan horen wij het graag via gerard.van.der.lit@unie.nl.

Volgende week zal ik met een update komen van dit overleg en de uitkomsten.

Contact

Heb je tussentijds vragen? Dan kun je contact opnemen door een e-mail te sturen via gerard.van.der.lit@unie.nl of door te bellen met 06-5252 2010.

Gerelateerde berichten

CBR: Roosterproblematiek opgelost!

Naar aanleiding van onze brief aan de directie hebben er meerdere overleggen plaatsgevonden, met ons kaderlid Martin van Straten in de…

Word gratis lid