De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Bosch Security System: Voorgenomen reorganisatie Bosch Video Systems

25 oktober 2023

De Unie is op hoofdlijnen geïnformeerd over een voorgenomen reorganisatie binnen Bosch Video Systems. Over het nut en de noodzaak van dit voornemen zal de ondernemingsraad zich gaan buigen.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Vervolgoverleg met Bosch

Op 6 november 2023 hebben we een overleg met de ondernemingsraad en de werkgever. Samen met jouw werkgever bespreken we dan de contouren voor een sociaal plan, dat mogelijk nodig zal zijn als de ondernemingsraad akkoord gaat met het nut en de noodzaak van de voorgenomen reorganisatie.

Heb invloed op het sociaal plan!

Word jij ook geraakt door deze reorganisatie dan kun je op onze hulp rekenen. Mochten we met je werkgever een sociaal plan afspreken dan zullen wij dit in overleg met onze leden doen. Het resultaat leggen wij eerst voor aan onze leden voordat wij akkoord gaan met het sociaal plan. Onze leden kunnen meebeslissen over de inhoud van het sociaal plan.  Zodra er meer bekend wordt, informeren wij onze leden hierover.

Contact

Zijn er nog vragen naar aanleiding van dit bericht neem dan contact op met de belangenbehartiger, Suat Koetloe, via email Suat.Koetloe@unie.nl of door te bellen met 06-52522061.

Gerelateerde berichten

Bosch Security: medewerkersbijeenkomst

Onlangs zijn de medewerkers door de directie geïnformeerd over de ontwikkelingen bij Bosch Security Systems. Door de afgenomen vraag aan…

Word gratis lid