De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Bosch Security: medewerkersbijeenkomst

09 november 2023

Onlangs zijn de medewerkers door de directie geïnformeerd over de ontwikkelingen bij Bosch Security Systems. Door de afgenomen vraag aan klanten is Bosch Security Systems voornemens wereldwijd ruim 90 werkplaatsen te schrappen bij de BU Video Systems. Dit zal ook de vestiging in Nederland raken.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

De OR heeft recentelijk de adviesaanvraag over de reorganisatie in behandeling genomen. De vakbonden zijn door de directie uitgenodigd om te praten over een sociaal plan. De eerste afspraak heeft op maandag 6 november plaatsgevonden.

Medewerkersraadpleging 21 november (*)

We hebben met de directie en de OR besproken dat een medewerkersbijeenkomst ons een goed plan lijkt. De directie kan dan een en ander nog toelichten en waarbij de OR en de bonden ook hun rol kunnen toelichten.

Als de werkgever aan het woord is geweest en meeting heeft verlaten, gaan we verder met een medewerkersbijeenkomst. Wij zijn net als de OR geïnteresseerd in de mening van de medewerkers over de aanstaande veranderingen. We hebben de input daarom hard nodig voor een vervolgoverleg met de werkgever over een passend sociaal plan. Graag zien we jou op de bijeenkomst van dinsdag 21 november die vanaf 10.00 uur tot 11.00 uur plaatsvindt.

Attendeer je collega’s die nog geen lid zijn van De Unie om lid te worden. Dit kan eenvoudig door je hier aan te melden. De medewerkersbijeenkomst staat open voor alle medewerkers van Video Systems. Na afloop van de meeting is er nog gelegenheid om over de individuele vragen (separaat) na te praten met de belangenbehartiger.

Contact

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je contact opnemen met de belangenbehartiger Suat Koetloe via email Suat.Koetloe@unie.nl of op 06-5252 2061.

(*) Het kan zijn dat de werkgever nog een aparte Q&A sessie houdt voor de medewerkers van Video Systems. Die sessie staat dan los van de medewerkersbijeenkomst op 21 november 2023.

 

Gerelateerde berichten

Word gratis lid