De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Bosch Security: Medewerkersbijeenkomst

04 december 2023

Na onze personeelsmeeting van 21 november 2023 hebben we opnieuw heel intensief en constructief onderhandeld met de werkgever voor een sociaal plan. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een onderhandelingsresultaat. Je kunt dit hier lezen.  Dit is nog steeds onder voorbehoud dat er een positief advies van de ondernemingsraad komt over de adviesaanvraag en de leden akkoord gaan met het resultaat.

 

Graag willen we de inhoud van het onderhandelingsakkoord met de leden bespreken. Daarom nodigen we de leden uit voor een medewerkersmeeting op 6 december om 9.30 uur bij Bosch Security in Eindhoven.

Na deze bijeenkomst kunnen de leden met een Compleet-lidmaatschap hun stem uitbrengen tot uiterlijk 10 december. Zij hebben een uitnodiging ontvangen om te stemmen.

Contact

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je contact met mij opnemen via Suat.Koetloe@unie.nl of op 06-5252 2061.

Gerelateerde berichten

Bosch Security: medewerkersbijeenkomst

Onlangs zijn de medewerkers door de directie geïnformeerd over de ontwikkelingen bij Bosch Security Systems. Door de afgenomen vraag aan…

Word gratis lid