De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Bosch Security Videosystems: Uitkomst ledenraadpleging

11 december 2023

Een meerderheid van onze leden heeft positief gereageerd op het sociaal plan Bosch dat afgelopen donderdag naar aanleiding van de medewerkersbijeenkomst is aangevuld. Deze meerderheid heeft dan ook ingestemd met het sociaal plan. Ook de leden van de andere vakorganisaties zijn akkoord gegaan met het sociaal plan. Daarmee is het sociaal plan een feit.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

We staan klaar!

Bosch zal binnenkort beginnen met het aanzeggen van de betreffende boventallige medewerkers. Wij wensen hen die daardoor getroffen worden, veel sterkte toe. We staan klaar om onze leden bij te staan.

Mocht je juridisch hulp nodig hebben om je vso (vaststellingsovereenkomst) te laten checken of heb je financieel advies nodig, neem dan contact op met de afdeling Service Center via 0345-851 963, via e-mail sc@unie.nl of via de chatfunctie op www.unie.nl. We helpen je graag!

Contact

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je contact met de belangenbehartiger Suat Koetloe opnemen via suat.koetloe@unie.nl of op 06-5252 2061.

 

Gerelateerde berichten

Bosch Security: medewerkersbijeenkomst

Onlangs zijn de medewerkers door de directie geïnformeerd over de ontwikkelingen bij Bosch Security Systems. Door de afgenomen vraag aan…

Word gratis lid