De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Beroepsgoederenvervoer: Eindbod

11 december 2023

Afgelopen vrijdag (8 december 2023) hebben TLN/VVT, De Unie en de andere vakbonden voor de vierde keer onderhandeld om tot een cao te komen. Hier is een eindbod van werkgever uit gekomen.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Teleurstellend

Helaas was ook deze ronde zeer teleurstellend. Werkgevers vinden dat zij, mede omdat ze vorig jaar al 7,5% loonsverhoging hebben betaald, nu niet de door ons gevraagde 10% hoeven te betalen.

Toekomstagenda

Ook de Toekomstagenda bleek door werkgevers nog steeds niet inhoudelijk behandeld te zijn, maar TLN heeft aangegeven er nu wel serieus werk van te willen maken. Of we hier vertrouwen in kunnen hebben, zal nog moeten blijken.

Eindbod

Op een gegeven moment merk je dat verder praten geen zin heeft. Werkgever is toen met een eindbod gekomen. Lees hier het eindbod.

Stemadvies neutraal

We leggen het eindbod neutraal voor. De leden hebben een uitnodiging ontvangen om te stemmen. Dit kan tot en met 22 december 2023 om 10.00 uur.

Contact

Voor vragen neem dan contact op met de belangenbehartiger Edith Werger via edith.werger@unie.nl of bel 06-5252 2054.

Gerelateerde berichten

Beroepsgoederenvervoer: Tweede ronde 3%

Afgelopen vrijdag heeft de tweede cao-onderhandelingsronde van de Beroepsgoederenvervoer plaatsgevonden. De Unie heeft haar voorstellenbrief ingediend en toegelicht. Onze voorstellenbrief vind…

Word gratis lid