De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Athora: Verslag resultaat van onderhandelingen

23 februari 2024

De uitslag van de stemming over het eindbod van Athora voor een nieuwe cao had verschillende uitkomsten. Zoals in de nieuwsbrief van 28 december 2023 aangegeven wil De Unie graag een cao die gedragen wordt door alle partijen. In de afgelopen periode hebben we daar met alle partijen intensief over gesproken. Daar was even tijd voor nodig omdat er ook interne afstemming nodig was. Uiteindelijk zijn we eruit gekomen met alle partijen.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Cao-afspraken

Er is nu een (nieuw) onderhandelingsresultaat waarbij op de onderwerpen loon en loondoorbetaling in het eerst en tweede ziektejaar positieve aanpassingen zijn overeengekomen. Alle andere afspraken blijven gelijk. De leden van De Unie waren al akkoord met het eindbod. Dit resultaat is een duidelijke verbetering en daarom leggen we het onderhandelingsresultaat niet opnieuw ter stemming aan je voor. Onoverkomelijke bezwaren kunnen de leden melden bij de belangenbehartiger, Harma Pethke.

Lees hier het onderhandelingsresultaat. Het eindbod van december 2023 kun je hier terugvinden. Hiermee kun je zelf ook de vergelijking maken.

Gerelateerde berichten

Athora: Cao een feit

Alle bonden hebben nu een akkoord van hun leden voor een nieuwe cao. Dit betekent dat de cao ingaat met…

Athora: Eindbod

In de afgelopen periode hebben we onderhandeld over een nieuwe cao en een sociaal plan. De werkgever heeft een eindbod…

Word gratis lid