De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Arcadis Nederland: Correctie loonbod Arcadis

05 februari 2024

In dit bericht lees je een correctie op een eerder gecommuniceerd loonbod van Arcadis.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Cao

Op 18 januari en 22 januari 2024 zaten wij, vertegenwoordigers van vakorganisaties en de Arcadis delegatie, bij elkaar voor de cao-onderhandelingen. In deze overleggen hebben wij gesproken over het loonbod van Arcadis.

In de communicatie van de vakorganisaties en Arcadis zien we verschillende percentages terugkomen. In de afronding van ons laatste overleg is kennelijk onduidelijkheid ontstaan en dat is niet wenselijk. Voor de duidelijkheid, het volgende bod is door Arcadis op tafel gelegd.

  • 3,5% per 1 april 2024
  • 1,0% per 1 oktober 2024

Op woensdag 7 en maandag 26 februari aanstaande praten wij verder over dit bod en de andere inhoudelijke arbeidsvoorwaardelijke voorstellen van de drie vakorganisaties en Arcadis. Uiteraard krijgen de leden daarna weer een update.

Contact

Heb je een vraag of opmerking over deze nieuwsbrief? Neem dan contact op met de belangenbehartiger Emanuel Geurs via emanuel.geurts@unie.nl en/of telefonisch via 06-5252 2074. Heb je een individuele vraag of behoefte aan advies, neem dan contact op met ons Service Center via sc@unie.nl of telefonisch via 0345-851963. We adviseren je graag!

Gerelateerde berichten

Word gratis lid