De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Arcadis: De laatste kans om vooraf je input te delen!

26 augustus 2022

Een kleine samenvatting van het bericht dat je op 20 juli van ons hebt ontvangen:

 

 

 

  • We hebben jouw input nodig voor de nieuwe cao van Arcadis. Jij kan meebeslissen wat hierin komt, als je jouw wensen met ons deelt. Dat kan hier t/m maandag 29 augustus!
  • We zijn op zoek naar kaderleden! Ieder lid van de Unie kan kaderlid worden. Je hebt dan een actievere rol in het tot stand komen van de cao. Je kan zelfs aan de onderhandelingstafel plaatsnemen! Wil je meer weten, heb je interesse, of ken jij iemand? Meld je dat dan hier.

Wil je het vorige nieuwsbericht teruglezen? Dat kan hier.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Te laat met reageren?

Je bent nooit te laat met reageren. Als je iets wilt delen over de inhoud of jouw belang in het cao-proces, kan je altijd contact opnemen via de onderstaande gegevens. Er is wel een harde stop voor nieuwe onderwerpen voor deze cao, wanneer de voorstellenbrief is gedeeld. Toch kan jouw informatie wel van belang zijn voor al de genoemde onderwerpen en kunnen we deze meenemen in een volgend traject. Twijfel je? Altijd delen!

Wat kan je verder verwachten?

De komende maanden zijn we als sociale partners met een drietal onderwerpen bezig, namelijk:

  1. De nieuwe cao
  2. Een sociaal plan
  3. Een nieuwe pensioenovereenkomst

Als lid van De Unie mag je overal over meestemmen, daardoor heb jij inspraak in wat er wel en niet ingevoerd wordt. In de week van 5 september kan je stemmen over het sociaal plan, we sturen je hierover nog een bericht.

Contact

Contact opnemen kan door een e-mail te sturen naar: mandy.raaijmakers@unie.nl of door te bellen met 06-5252 2049.

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

Arcadis Nederland: Update cao

In dit bericht informeren wij je over de onderhandelingen voor een nieuwe cao.   Cao-onderhandelingen Afgelopen dinsdag 14 november 2023…

Arcadis Nederland: Pensioenupdate

In dit bericht informeren wij  je over de onderhandelingen voor een nieuwe pensioenregeling voor jou én Arcadis.   Pensioen Maandag…

Word gratis lid