De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Aegon: Wat wil jij?

29 maart 2022

In deze nieuwsbrief vraag ik, belangenbehartiger Emanuel Geurts, je naar jouw input voor de nieuwe cao en het nieuwe sociaal plan per 1 juli 2022. Op 14 april starten de onderhandelingen ervoor. Ook maak ik je nog even attent op een vacature in de OR van KNAB.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Cao-inzet

Wat is jouw inzet voor de nieuwe cao en het nieuwe sociaal plan? Denk daarbij aan de zaken die opvielen in de enquête of aan de thema’s tijd en verlof, hybride werken, vitaliteit en wellbeing, loon, ontwikkeling, inclusie/diversiteit en maatschappelijke betrokkenheid. Waar loop je tegenaan of zou je graag veranderd zien? Als je punten hebt, verneem ik die graag van je per mail of telefonisch contact. Ik ontvang jouw reactie graag vóór maandag 11 april aanstaande.

Vacature OR Knab

De ondernemingsraad (OR) van KNAB is op zoek naar een nieuw lid als vervanger tot eind 2022. Bij interesse kan je contact opnemen met Karin Broeksma, voorzitter van de OR of Otto Venhuis, secretaris van de OR. Graag jouw reactie uiterlijk vrijdag 1 april 2022.

Contact

Ik ben per mail te bereiken via emanuel.geurts@unie.nl en telefonisch via 06-5252 2074. Heb je een individuele vraag of behoefte aan advies, neem dan contact op met ons Service Center via sc@unie.nl of telefonisch via 0345-851 963. We helpen je graag!

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

Aegon Group en AAM: Van alles wat

In dit bericht aandacht voor de verhuizing naar Schiphol, 3e kwartaalcijfers, periodiek overleg, OR, tips over het omgaan met werkstress…

a.s.r.: fusie Aegon

Nu de fusie een feit is, zijn alle Aegon-medewerkers in dienst van a.s.r. gekomen. Bij De Unie betekent dit dat…

Word gratis lid