De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Aegon: Vakorganisaties organiseren een gezamenlijke ledenbijeenkomst

30 november 2022

De vakorganisaties FNV Finance, CNV Vakmensen en De Unie organiseren een digitale bijeenkomst voor leden en medewerkers van Aegon op dinsdag 6 december van 20.00 uur tot 21.30 uur om te spreken over de combinatie Aegon NL en a.s.r..

December: Maand van de vakbond bij Aegon, word gratis lid!

Onderwerpen

We staan nog aan de vooravond van de overname door a.s.r. maar we kunnen ons voorstellen dat medewerkers van Aegon vragen hebben over de rechten en plichten als werknemers in dit proces. Als gezamenlijke bonden willen we daarom samen met de medewerkers stilstaan bij de te volgen formele procedures in dit soort processen en onze verwachtingen uitspreken over de harmonisatie van arbeidsvoorwaarden en integratie van bedrijfsonderdelen. Ook onze rol als vakorganisaties en invloed van leden komen aan de orde. Daarnaast vernemen wij ook graag de mening en verwachtingen over de combinatie.

Voor wie?

De leden van De Unie hebben een link om deel te kunnen nemen aan de bijeenkomst ontvangen. Medewerkers van Aegon die deze digitale bijeenkomst willen bijwonen, kunnen de link naar de vergadering terugvinden op het intranet van Aegon. Aegon is op de hoogte van deze bijeenkomst en faciliteert zo dat ook medewerkers aan de bijeenkomst kunnen deelnemen.

Vertrouwelijk

De bijeenkomst is informatief en hopelijk ook interactief. Wij hopen dat een ieder zich vrij voelt om zijn of haar zegje te doen, verwachtingen of zorgen uit te spreken. De vakorganisaties zullen vertrouwelijk met deze informatie omgaan. Als er concrete vragen uit voort komen, dan zullen wij die anoniem met Aegon bespreken.

Contact

Zijn er vragen naar aanleiding van dit bericht neem dan contact op met de belangenbehartiger, Emanuel Geurts via emanuel.geurts@unie.nl of telefonisch via 06-5252 2074. Heb je een individuele vraag of behoefte aan advies, neem dan contact op met ons service center via sc@unie.nl of telefonisch via 0345-851 963.

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

Aegon Group en AAM: Van alles wat

In dit bericht aandacht voor de verhuizing naar Schiphol, 3e kwartaalcijfers, periodiek overleg, OR, tips over het omgaan met werkstress…

a.s.r.: fusie Aegon

Nu de fusie een feit is, zijn alle Aegon-medewerkers in dienst van a.s.r. gekomen. Bij De Unie betekent dit dat…

Word gratis lid