De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

ABN AMRO: Een gratis lidmaatschap voor jouw collega’s

29 maart 2021

Eind dit jaar lopen de cao en het sociaal plan van ABN AMRO af. Daarom starten in mei de onderhandelingen over de volgende cao en een nieuw sociaal plan. De Unie is een van de deelnemers aan deze gesprekken en wil de belangen van jou en je collega’s zo goed mogelijk behartigen. Het gaat tenslotte om jullie arbeidsvoorwaarden. Jij kunt al invloed uitoefenen op de onderhandelingen en stemmen over het resultaat, maar veel van je collega’s nog niet. En da’s zonde, want: hoe meer stemmen we vertegenwoordigen, hoe sterker we staan.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Gratis lidmaatschap

Omdat dit jaar zo belangrijk is, krijgen je collega’s nu een jaar lidmaatschap cadeau. Zo kunnen zij dus ook meestemmen over de nieuwe cao en het nieuwe sociaal plan, zonder dat het ze iets kost. En kunnen jullie samen een grotere invloed uitoefenen! Heb jij collega’s die hier gebruik van willen maken? Stuur ze dan snel deze link door.

Waar gaan we over onderhandelen?

We onderhandelen namens jou en je collega’s. Daarom horen we graag van jullie welke thema’s of onderwerpen we moeten meenemen naar de onderhandelingstafel. Als lid kun je dit simpel aan ons doorgeven; we laten binnenkort weten wanneer en hoe precies.

Stemmen over het resultaat

Hebben we een onderhandelingsresultaat bereikt met ABN AMRO en de andere bonden? Dan mogen alle leden van De Unie hierover stemmen.

Vragen?

Heb je vragen? Stuur me gerust een mailtje via harma.pethke@unie.nl.

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

Word gratis lid