De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

Rabobank: Enquête thuiswerkregeling

Rabobank De Unie

De afgelopen twee jaar heb jij voornamelijk thuisgewerkt. Op 25 februari 2022 zijn de Covid-19 maatregelen opgeheven en is het overheidsadvies om thuis te werken vervangen. Maar daarmee komt geen einde aan het van huis uit werken voor de Rabobank. De Rabobank voert het hybride werken in (Rabo@anywhere). Het blijft ook voor de toekomst dus belangrijk dat jij een goed ingerichte thuiswerkplek hebt.

Word nu gratis lid en stem straks mee over je nieuwe cao!

In de cao zijn afspraken gemaakt over thuiswerkvergoeding, en over de reiskostenvergoeding voor de dagen dat jij op kantoor werkt. Maar om goed thuis te werken heb je een arbotechnisch ingerichte werkplek nodig (bureau, stoel, verlichting, beeldschermen et cetera) en een rustige plek waar je geconcentreerd kunt werken.

Ben jij een tevreden thuiswerker?

De Unie wil graag weten hoe de voorzieningen voor medewerkers van de Rabobank zijn. We kunnen het nu nog meenemen in de cao-onderhandelingen. Vul daarom hier de enquête in, dit kan tot en met 9 maart 2022.

Word nu gratis lid en stem straks mee over je nieuwe cao!

Contact

Heb je vragen over dit bericht, of heb je informatie die je met De Unie wilt delen? Neem dan contact met de belangenbehartiger Inge de Vries op. Dit kan door een e-mail te sturen naar: inge.de.vries@unie.nl of bel via nummer: 06-5252 2091.

 

Afdrukken