De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Sabic Limburg: Cao 2022-2023

31 augustus 2022

In drie opeenvolgende gezamenlijke ledenbijeenkomsten heeft een ruime meerderheid van de aanwezige leden voor het onderhandelingsresultaat en de aanvullende afspraken bij het sociaal plan gestemd. De kritische geluiden zijn echter ook gehoord. Die houden ons scherp voor de volgende onderhandelingen die in de eerste helft van volgend jaar natuurlijk alweer aan de orde zijn.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Het belang van een lidmaatschap

Je weet dat arbeidsvoorwaarden zich niet vanzelf ontwikkelen. Van jaar tot jaar dienen die in goed overleg en met wederzijds goedvinden verbeterd te worden. De betrokkenheid van leden is nodig om over de kwaliteit van arbeidsvoorwaarden te waken. De rechtsbijstandsverzekering zit in ieder geval niet aan de onderhandelingstafel.

Lidmaatschap Light

Wist je dat ook jouw collega’s gratis op de hoogte kunnen blijven van nieuws over werk, zorg en inkomen? Óók als zij geen lid zijn van De Unie. Het enige wat zij hoeven te doen: Aanmelden voor een gratis light-lidmaatschap via https://www.unie.nl/volg-de-unie. Zeg jij het voort? Doen wij dat ook!

Vragen?

Voor vragen kun je een e-mail sturen naar John Kapteijn of je kunt hem bellen op 06-5252 2067.

 

[print_link]

 

Gerelateerde berichten

Word gratis lid