De Unie, in jouw belang

Jouw werk en inkomen

Nationaal Mantelzorgonderzoek 2022

17 maart 2022

Zorg jij langdurig voor iemand, ben jij diens steun en toeverlaat? Dan ben jij misschien wel een van de miljoenen mantelzorgers in Nederland. Om deze groep beter te leren kennen, vindt jaarlijks het Nationaal Mantelzorgonderzoek plaats.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Doe mee en maak kans op een bol.com-bon ter waarde van € 50!

Klik hier om deel te nemen aan het onderzoek.

Over het onderzoek

Het Nationaal Mantelzorgonderzoek is een jaarlijks terugkerend onderzoek. Het is een initiatief van Senior Service, de oudste en grootste Nederlandse organisatie op het gebied van mantelzorgondersteuning, en Fello: aanbieder van de gedeelde familie-agenda voor mantelzorgers en sinds kort ook van mantelzorgcoaching.

Het onderzoek bestaat uit verschillende vragen aan mantelzorgers. Door te vragen naar hun identiteit, de zorg die zij geven, de impact dat dit op hun leven heeft en hun verwachtingen voor de toekomst, worden deze mantelzorgers in kaart gebracht. Senior Service analyseert deze informatie en gebruikt het om een jaarlijkse rapport op te stellen.

Meer weten

Heb je ondersteuning nodig bij je mantelzorgtaken? Neem gerust contact op met De Unie. Ons Service Center is elke werkdag van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar via sc@unie.nl en 0345 851 963.

 

Gerelateerde berichten

Word gratis lid