De Unie, in jouw belang

Jouw werk en inkomen

Laat je gratis omscholen

30 oktober 2023

Hoe leuk je werken ook vindt: een loopbaan is best lang. Helemaal niet gek dus, als je op een gegeven moment iets anders wilt doen. Of misschien móet je wel, omdat je geen toekomst of werkgeluk meer hebt in je huidige baan. Vaak zul je gewoon op een nieuwe functie kunnen solliciteren, bij je huidige werkgever of een andere organisatie. Maar soms heb je een aanvullende opleiding nodig, of zelfs een omscholing tot een ander beroep. Toekomstpro(o)f helpt je de basis leggen voor de rest van je loopbaan – en doet dat helemaal gratis.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Deskundige hulp

De betrokken en ervaren werkcoaches van Toekomstpro(o)f helpen jou aan een loopbaan waar jij gelukkig van wordt. Samen staan jullie uitgebreid stil bij je situatie, vaardigheden en kansen. Met een heel concreet plan van aanpak gaan jullie vervolgens aan de slag. Van loopbaanbegeleiding tot (om)scholing, van cursussen tot workshops: je krijgt toegang tot uiteenlopende middelen. Allemaal onder begeleiding van je persoonlijke coach.

Dit krijg je allemaal

  • Uitgebreide, persoonlijke begeleiding van je eigen coach
  • Geavanceerde tests voor inzicht in jezelf, je kwaliteiten en je ontwikkeling
  • Toegang tot onze hooggewaardeerde workshops en cursussen
  • Volledig plan van aanpak om met je loopbaan aan de slag te gaan
  • Hulp en begeleiding bij (om)scholing en opleidingen
  • Deskundige hulp bij de zoektocht naar nieuw, prettig werk

Volledig gratis

Zo’n uitgebreid en persoonlijk traject is een hoop waard. Toch kost het jou helemaal niets. Dat komt doordat Toekomstpro(o)f onderdeel is van het steunpakket van de overheid voor bedrijven en medewerkers, opgericht om grootschalige werkloosheid te voorkomen. De coaches van Toekomstpro(o)f werken vanuit 35 regionale mobiliteitsteams. Hierin werken vakbonden, werkgeversorganisaties, het UWV, gemeenten en opleidingsinstellingen nauw samen om jou aan nieuw werk te helpen. Alle begeleiding en (om)scholing wordt gefinancierd door de overheid. Daarom hoef jij helemaal niets af te rekenen.

Meer weten

Neem een kijkje op Toekomstpro(o)f voor meer informatie over de gratis werk-coaching op maat. Of neem contact op met ons Service Center. We zijn elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar via sc@unie.nl en 0345 851 963.

Gerelateerde berichten

Beginnen als zzp’er? Tien tips!

Voor de een is het noodzakelijk, de ander doet ’t omdat het beter verdient of meer vrijheid biedt: zelfstandig ondernemen….

Word gratis lid