De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Metalektro: Nieuwe cao een feit!

09 november 2022

De uitslag van de ledenstemming is met bijna 90% voorstemmers overweldigend positief. Doordat ook de FME en andere vakbonden een positieve uitslag hebben, is de nieuwe cao Metalektro een feit. Bedankt voor het vertrouwen!

Je kunt hier het onderhandelingsresultaat nog eens lezen. For the English version of the outcome of negotiations click here.

Volgende maand, december 2022, kun je dus al de loonsverhoging van 5,5% en
60,- euro tegemoetzien.

We hadden maar twee van de vier onderhandelingsdagen nodig om tot een akkoord te komen. De andere twee dagen hebben we gebruikt om de cao-teksten bij te werken en vast te stellen. Daarnaast zijn we ook al begonnen om de uitwerking van de afspraken ter hand te nemen.

Voor het eerste kwartaal 2023 staan de gesprekken over het nieuwe pensioencontract voor de Metalektro op het programma. Uiteraard zullen we je daarover ook informeren en jouw inbreng is daarbij waardevol voor ons.

Vragen of opmerkingen

Heb jij nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit bericht? Dan kun je deze mailen naar metaal@unie.nl. Of je kunt bellen met Gertjan Tommel op nummer
06-5252 2034.

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

NXP Semiconductors: Cao 2022-2023

Na twee voorbesprekingen op donderdag 15 september en donderdag 6 oktober was er op woensdag 19 oktober voor het eerst…

NXP Semiconductors: Cao 2022-2023

NXP en de gezamenlijke werknemersorganisaties zijn in ronde II op woensdag 19 oktober 2022 dichter bij elkaar gekomen (dat is…

Word gratis lid