De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

ING enquête

25 maart 2021
CAO ING BANK 2020

Woensdag 10 maart hebben De Unie en de andere vakorganisaties gezamenlijk de conclusie moeten trekken dat verder onderhandelen over de cao op dit moment geen zin meer heeft. We hebben het overleg daarom opgeschort tot 13 april aanstaande. Daarna hebben we de leden geïnformeerd en zijn er een zevental toelichtingssessies geweest voor de leden van de vakorganisaties.

Ontvang jij onze ING-nieuwsbrief nog niet? Schrijf je snel in, dan ben je altijd op de hoogte!

Enquête

De volgende stap is dat de gezamenlijke vakorganisaties nu een brede enquête organiseren. Deze wordt nu verspreid onder de ING’ers en kan door alle ING’ers die onder de cao van ING vallen, worden ingevuld. Deel hem dus gerust met je collega’s. Zij hebben vast ook wel een mening over de cao-onderhandelingen bij ING.

De vragen gaan over de verschillende standpunten in de onderhandelingen en geeft jou de mogelijkheid om aan te geven wat jij ervan vindt. De enquête loopt tot en met donderdag 8 april. Daarna gaan de vakbondsbestuurders en kaderleden de resultaten bekijken en conclusies trekken. Die worden dan weer meegenomen naar het overleg met ING op 13 april aanstaande.

Klik hier voor de start van de enquête. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met jouw gegevens om.

Vragen en contact

Als je vragen hebt of contact zoekt, mail mij, belangenbehartiger Emanuel Geurts, dan via emanuel.geurts@unie.nl of bel via 06-5252 2074.

Gerelateerde berichten

ING: Verslag actualiteiten februari 2024

Op maandag 26 februari organiseert De Unie de eerste online pensioenkennissessie. We bespreken dan het onderwerp Contractsvormen, de verschillen en overeenkomsten…

ING: Uitnodiging pensioenwebinar

De komende tijd onderhandelt De Unie namens onze leden over een nieuwe pensioenregeling. De overheid heeft een nieuwe pensioenwet ingevoerd,…

Word gratis lid