De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

ING Bank: Inkomen en pensioen

28 maart 2024
ING

Door de nieuwe pensioenwet (Wtp) gaat de pensioenregeling bij ING veranderen. Dit gebeurt in overleg met de vakorganisaties. Bij de overgang moeten we een aantal keuzes maken.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

Wat is belangrijk voor de medewerker ING?

De Unie wil natuurlijk de beste regeling voor de medewerkers. En jij kan ons daarbij helpen. Door deze enquête in te vullen, weten wij wat jij belangrijk vindt. Dit nemen we mee als input voor de gesprekken met ING. Je kunt de enquête invullen tot en met donderdag 11 april 2024.

En voor de collega’s?

Ook de collega’s kunnen deze enquête invullen. Als meer medewerkers hun mening geven, is De Unie beter in staat om een pensioenregeling uit te onderhandelen die past bij de belangen van de ING’ers. Je kunt je collega’s wijzen op dit bericht.

Kennissessies

De Unie heeft drie kennissessies over pensioen georganiseerd. De eerste kennissessie ging over het onderwerp contractkeuze, het onderwerp van deze enquête. Wil je de kennissessie nog eens terugkijken. Klik dan hier.

Op 25 maart hebben we de laatste kennissessie gehouden over het onderwerp nabestaandenpensioen. Deze kennissessie staat ook online. Wil je deze sessie bekijken, dat kan dan hier.

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht, of heb je informatie die van belang is voor De Unie. Neem dan contact op met de belangenbehartiger Inge de Vries door een e-mail te sturen naar: inge.de.vries@unie.nl

Gerelateerde berichten

ING: pensioenwebinar

Op 25 maart 2024 is de laatste pensioenkennissessie in de reeks die door De Unie wordt gepresenteerd. Deze online sessie…

Word gratis lid