De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

ICK: Uitkomst ledenraadpleging cao ICK

01 maart 2024

Zoals je weet, hebben we het onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao ICK neutraal aan onze leden voorgelegd. Tot 26 februari 2024 konden de leden hun stem uitbrengen. Inmiddels is die termijn afgelopen en de uitkomst van de stemming is bekend. Op basis van de uitgebrachte stemmen, heeft de meerderheid van de leden van De Unie ingestemd met het resultaat. Op basis van deze instemming is een overeenkomst ontstaan tussen de werkgever en De Unie over de inhoud van de nieuwe cao.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

De Unie heeft ook de werkgever geïnformeerd over de uitkomst van onze ledenraadpleging.  De leden willen bedanken voor het uitbrengen van hun stem.

Met meer leden kan De Unie meer bereiken. Motiveer daarom de collega’s in de ICK-branche zich aan te melden voor een Compleet lidmaatschap bij De Unie. Attendeer je collega’s over dit bericht. Als zij lid willen worden van De Unie kunnen ze zich hier aanmelden.

Contact

Zijn er nog vragen of opmerkingen over dit bericht, neem dan contact op met de belangenbehartiger, Suat Koetloe, via suat.koetloe@unie.nl

 

Gerelateerde berichten

ICK: Cao-onderhandelingen gestart

We zijn inmiddels gestart met de onderhandelingen voor de ICK-cao. Je treft onze cao-voorstellen hier aan. De basis van deze voorstellen…

Word gratis lid