De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Bosch Transmission Technology: aangekondigde reorganisatie

22 mei 2023

Bosch Transmission gaat de CVT-productie versneld verplaatsen naar Vietnam. Daarom wordt er in 2023 en 2024 een reorganisatie doorgevoerd waarbij arbeidsplaatsen met gedwongen ontslag komen te vervallen. Als vakbond De Unie gaan we samen met jullie ondernemingsraad (OR) zo snel mogelijk de gevolgen van deze reorganisatie in kaart brengen. Dit natuurlijk onder het voorbehoud dat de OR de nut en noodzaak van het reorganisatievoornemen kan onderschrijven.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf €0!

 

Indien dat het geval is heb je voor het herplaatsen, ontslag en vinden van ander werk ondersteuning nodig. Daarom gaan we met Bosch overleggen of zij de gevolgen voor herplaatsing of ontslag willen compenseren met een goed sociaal plan. Het eerste overleg met de directie staat gepland op woensdag 7 juni 2023.

We willen eerst met de medewerkers overleggen wat er bij deze organisatie belangrijk is, en wat voor hen acceptabel is in het sociaal plan. De leden hebben een uitnodiging ontvangen voor een gezamenlijk sessie op 5 juni 2023 om 14.30 uur in de bedrijfskantine Bosch.

Deze bijeenkomst vindt plaats onder werktijd. Deze dag en tijdstip zijn in overleg met werkgever afgestemd.

Solidariteit en ondersteuning

Ook de steun en solidariteit van je collega’s die nog geen lid zijn bij De Unie zijn van belang in dit traject. Zij kunnen meebeslissen wanneer zij lid worden van De Unie.  Lid worden is  eenvoudig door dit inschrijfformulier in te vullen.

Contact

Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben dan kun je contact opnemen met de belangenbehartiger Suat Koetloe via e-mail suat.koetloe@unie.nl of door te bellen met 06-5252 2061.

 

Gerelateerde berichten

Word gratis lid