De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

UWV: Voorbereiding cao-overleg

30 augustus 2022
UWV cao De Unie

De voorbereiding van de cao-onderhandelingen voor het UWV is begonnen. We hebben een deel van de voorstellenbrief voorgelegd aan de leden. De meerderheid van de leden heeft zich akkoord verklaard met deze voorstellen.

 

Alle UWV cao updates ontvangen in jouw mailbox? Schrijf je gratis in!

Een deel van de voorbereiding is door De Unie gekoppeld aan het cao-symposium. Helaas kan dit symposium op 1 september niet doorgaan. Het is UWV niet gelukt om medewerkers tijdig een uitnodiging te sturen. Ondanks het feit dat de vakorganisaties medio juli 2022 de tekst voor de uitnodiging hadden vastgesteld.

De Unie is nu in overleg met UWV over een nieuwe datum, we streven naar 26 september 2022.

Het cao-overleg start 3 weken laterĀ op 19 oktober 2022. Dit betekent dat er nog steeds voldoende tijd is om de bevindingen van het cao-symposium te bespreken met de leden. We gaan dus verder met de voorbereiding op de cao-onderhandelingen, maar het duurt iets langer voordat de cao-voorstellenbrief volledig gereed is.

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht neem dan contact op met de belangenbehartiger Inge de Vries via inge.de.vries@unie.nl of te bellen met 06-52522091.

 

Afdrukken

 

Gerelateerde berichten

Word gratis lid