De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Speciaal whatsapp-kanaal voor UWV medewerkers

23 april 2024

Altijd als eerste op de hoogte! Meld je direct aan voor whatsapp kanaal, dan houden wij je direct op de hoogte van het laatste nieuws.

Meld je aan voor het Whatsapp kanaal

 

De Unie en het UWV

De onderhandelingen over de nieuwe cao zijn al bezig. Iedereen in het kanaal ontvangt direct bericht over de laatste ontwikkelingen.

Sluit je aan bij De Unie!

 

Blijf up to date

Natuurlijk houden wij je op de hoogte via onze website, nieuwsbrieven en sociale mediakanalen.  Maar wij willen je nog sneller informeren over alles wat De Unie doet bij het UWV.  Daarom vanaf nu dus whatsapp. Hiervoor is het speciaal “De Unie voor UWV medewerkers” whatsapp-kanaal in het leven geroepen.

Meld je aan voor het Whatsapp kanaal

Iedere medewerker (lid of geen lid) kan zich voor dit Whatsapp kanaal aanmelden! Je blijft dan op de hoogte van alle ontwikkelingen rond jouw werk en inkomen bij het UWV!

Als je een melding wilt ontvangen zodra wij een update in dit kanaal plaatsen, zorg er dan voor dat de optie “meldingen dempen” uit staat. Dit kun je doen via de optie kanaalinfo (rechtsboven in je scherm).

Aanmelden is heel makkelijk via deze link.

Mogelijk blokkeert het UWV deze link op bedrijfs-eigen laptops en telefoons. Meld je dan aan via een eigen computer of mobiel! 

Je kunt ook de volgende QR-code scannen met je eigen mobiele telefoon.

Gerelateerde berichten

UWV: teken de petitie!

Deze zomer vragen we de medewerkers van UWV om de petitie te tekenen. We willen dat zoveel mogelijk UWV medewerkers…

Word gratis lid