De Unie, in jouw belang

Jouw werk en inkomen

Het pensioenakkoord: geef jouw mening!

11 januari 2021

In december heeft minister Koolmees de internetconsultatie geopend voor de uitwerking van het pensioenakkoord.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Via de volgende linken kom je bij de gepubliceerde documenten:

Het staat een ieder vrij om een reactie te geven op deze teksten. De internetconsultatie staat open tot vrijdag 12 februari 2021. De ontvangen reacties worden beoordeeld en vervolgens zal de minister besluiten of er aanleiding is de concept wetteksten aan te passen. Jouw reactie kan dus direct invloed hebben.

Wij beoordelen de voorstellen vooral tegen de achtergrond van de eerder gemaakte afspraken en gestelde doelen. Daarbij hoort ook een afweging of de voorstellen evenwichtig zijn voor jongeren en ouderen, werkenden en gepensioneerden.

Jouw reactie nemen wij mee in onze reactie op de voorstellen. Het is helaas niet mogelijk om individueel te reageren op jouw bijdrage.
Je kunt jouw reactie sturen aan De Unie via pensioen@unie.nl of plaatsen op de website rijksoverheid.nl. Wanneer je jouw reactie aan ons stuurt, wil je dan jouw naam en lidnummer of postcode vermelden? Wij verzoeken je vriendelijk de mailbox pensioen@unie.nl alleen te gebruiken voor jouw reactie op de internetconsultatie.

Vragen?

Heb je vragen over het pensioenakkoord? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag. Ons Service Center is elke werkdag bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur via sc@unie.nl en 0345 851 963.

 

[print_link]

 

Gerelateerde berichten

Werken pensioen

Aan de slag tijdens je pensioen

Rondreizen, je boekenkast uitlezen en tijd doorbrengen met (klein)kinderen: dat is vaak wat we voor ons zien als we denken…

Word gratis lid