De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Woondiensten: De nieuwe cao is er!

02 september 2022

In mei van dit jaar hebben we gemeld dat we de cao-afspraken om gingen zetten in een nieuwe cao. In de tussenliggende maanden zijn we daar grondig mee bezig geweest. In dit bericht lees je over de nieuwe cao Woondiensten 2022-2023 met de bijbehorende bijlagen.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Cao-teksten

De teksten van de nieuwe cao Woondiensten lees je hier. Daarnaast zijn er tal van bijlagen die er bij horen zoals het bestedingsformulier ontwikkelbudget, leidraad tijd– en plaatsonafhankelijk werken, reglement Generatiepact, voorbeeld arbeidsovereenkomst en voorbeeld verklaring inlenersbeloning.

Belangenbehartiger

Omdat Edith Werger als jouw vaste belangenbehartiger in de Woondiensten tijdelijk afwezig was, heb ik,  Emanuel Geurts, haar waargenomen op met name de cao-onderhandelingen. Nu de teksten er zijn en Edith weer aanwezig is, komt er een einde aan mijn periode van waarneming. Met dank aan de vele Unie(kader)leden die tijdens deze periode hun mening, tips en adviezen hebben gegeven!

Contact

Als je wilt reageren op deze nieuwsbrief of contact wil hebben over een collectieve zaak, dan kan je Edith bereiken via edith.werger@unie.nl. Voor individueel advies kan je contact opnemen met mijn collega’s van de afdeling Service Center via 0345-851 963, via email sc@unie.nl of de chatfunctie op www.unie.nl.

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

Word gratis lid