De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Woondiensten: Onderhandelingsresultaat

18 januari 2024

De Unie deed mee aan acties en stakingen, want we zijn ervan overtuigd dat Aedes echt een verkeerd beeld had over de koopkrachtbehoud. Daarnaast bestond de vrees, dat als er nu over je heen zou laten lopen, je in de toekomst altijd een loonsverhoging zou krijgen net onder koopkrachtbehoud.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf 0,-

 

In 2023 hebben we acties gehouden en in 2024 opgeschaald naar stakingen

Het verrassingseffect moest zo hoog mogelijk zijn. Hierdoor hebben velen van de medewerkers wellicht helemaal niets gemerkt van de acties en anderen zaten er middenin. Het effect, dat het in heel Nederland het gonsde van geluiden dat men elk moment midden in een actie zou kunnen komen te zitten, heeft uitstekend gewerkt! Zo hebben we gerealiseerd dat we met zo min mogelijk overlast voor de sector, toch een groot effect hadden.

Aedes heeft het gemerkt en heeft ons weer aan de onderhandelingstafel verzocht

Hierdoor is de escalatie voorkomen. Immers Aedes is nogmaals bij zichzelf te rade gegaan en heeft besloten ons grotendeels tegemoet te komen. Uiteindelijk willen alle partijen, ook Aedes, dat jij goed beloond wordt.

Lees hier het onderhandelingsresultaat.

In grote lijnen:

  • 10% loonsverhoging voor iedereen
  • 2% eindejaarsuitkering, mits je die nog niet had
  • Weg met de aanpassingsbedragen!

 

Hoe nu verder?

Op 19 januari 2024 ontvangen de leden een stemformulier om te stemmen. Laat ons weten of we met dit resultaat in mogen stemmen. Reageer wel want anders hebben we alsnog niets.

Contact

Voor vragen, neem dan contact op met de belangenbehartiger Edith Werger via edith.werger@unie.nl of bel 06-5252 2054.

 

Gerelateerde berichten

Woondiensten: Akkoord transitieplan

De Unie-leden hebben gestemd over het transitieplan welke De Unie positief had voorgelegd. Wij zijn verheugd met de redelijk hoge respons,…

Word gratis lid