De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Sitech Services: cao

22 juni 2021

Cao

In de laatste nieuwsbrief (april) heb ik, John Kapteijn, je uitgenodigd alvast na te denken over de voorstellen die wij zouden kunnen gaan doen voor de aanstaande cao-onderhandelingen.

 

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

De cao loopt immers 1 juli alweer af.  Een eerste ronde staat gepland voor dinsdag 29 juni.

Overleg met kaderleden

Op donderdag 24 juni zal ik overleggen met kaderleden wat onze insteek zou moeten zijn. Dat is namelijk nog geen gesneden koek: Een aantal zaken staat of valt met de toekomst van Sitech Services. Het doorkijkje waarnaar wij al diverse malen gevraagd hebben. Sitech Services heeft daarop tot op heden geen zicht geboden.

Een blik in de nabije toekomst

Niet alleen corona maar vooral de onzekerheid over de toekomst van Sitech Services heeft de vorige onderhandelingen danig beïnvloed.  Wat circa 10 jaar geleden bedacht is voor dit servicebedrijf begint barstjes te vertonen: De aandeelhouder die ook klant is; de klant die ook aandeelhouder is.

Op maandag 28 juni zijn wij aan het eind van de middag uitgenodigd om in Urmond te komen. Wij zullen daar als gezamenlijke werknemersorganisaties bij Sitech Services spreken met de Raad van Commissarissen (op uitnodiging na Marc Dassen en Bert Keulen). Het lijkt allemaal wel samen te vallen. Zodra er meer bekend is informeer ik onze leden en volgers weer.

Lid zijn van De Unie

Onder deze omstandigheden heeft een lidmaatschap niet enkel voordelen maar is het ook van groot belang. De rechtsbijstandverzekering zit namelijk niet aan tafel. Dat weet jij. Maar weet je collega het ook? Aanmelden kan eenvoudig via www.unie.nl/word-lid

Contact

Zijn er vragen of opmerkingen neem dan contact op met de belangenbehartiger, John Kapteijn, via e-mail john.kapteijn@unie.nl of bel 06-5252 2067.

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

Sitech Services: Cao 2023-2024

In aansluiting op het bericht van 20 september 2023 hierbij de toelichting op de overwerkregeling voor medewerkers in de salarisschalen…

Word gratis lid