De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Ahold Albert Heijn Supermarktmanagers: Onderhandelingen Cao Winkelmanagement uitgesteld

01 februari 2023

Op 27 december 2022 liet ik, Hans Korver (belangenbehartiger), je in een nieuwsbrief weten dat Albert Heijn contact met ons had opgenomen om een start te maken met onderhandelingen over de cao Winkelmanagement. De eerste onderhandelingsdag stond gepland voor donderdag 26 januari 2023.

Sluit je nu aan bij De Unie. Dat kan al vanaf €0!

 

Onderhandelingen uitgesteld

In de nieuwsbrief van 27 december 2022 vroeg ik de leden om je wensen voor een nieuwe cao kenbaar te maken. Een aantal van onze leden heeft dat ook gedaan. Ik weet dus wat voor de leden de belangrijke punten zijn voor de aanstaande onderhandelingen.

Op 25 januari liet Albert Heijn ons weten de onderhandelingen te willen uitstellen tot na de zomer. Albert Heijn heeft op dit moment namelijk een beperkt aantal onderwerpen om te bespreken. Jouw werkgever wil het NFKS-systeem (de classificaties van winkels op basis van omzet) actualiseren. Ze wil dat meenemen in de besprekingen voor de volgende cao. Albert Heijn heeft aangegeven daar eerst een voorstel voor te willen uitwerken.

En nu?

Dit betekent dat we voorlopig niet aan de onderhandelingen voor de cao Winkelmanagement beginnen. Zodra ik weet wanneer we wel starten, informeer ik de leden daarover.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met mij. Je kunt mij bereiken via hans.korver@unie.nl of op 06-5252 2073.

Gerelateerde berichten

Word gratis lid