De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Deutsche Bank: Resultaat cao

16 december 2022

In de afgelopen periode is er een aantal keer onderhandeld over een nieuwe kop cao voor de Deutsche bank. We hebben een onderhandelingsresultaat bereikt. We leggen dit ter stemming aan de leden voor. Je kunt hier het hele resultaat rustig doorlezen.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Hoofdlijnen

In de voorstellen van de Unie hadden we een voorstel gedaan voor een eenmalige uitkering. Dit bij hele hoge uitzondering. Want de loonsverhoging is altijd een afspraak die in de Cao Banken wordt gemaakt, die ook voor jou geldt. En die horen niet in de kop cao thuis.

We hebben hier ook lang bij stilgestaan. Helaas had Deutsche Bank hier geen ruimte voor. Wel hebben we het sociaal plan voor 3 jaar opnieuw kunnen afspreken met een gelijkblijvende vergoeding. 5 mei wordt een jaarlijkse vaste vrije dag en de reiskostenvergoeding gaat mee met de nieuwe fiscaliteit.

Breng je stem uit

We zijn tevreden over de afspraken. Graag hadden we wel een afspraak over een eenmalige uitkering willen maken. Het woord is nu aan de leden. De leden hebben een uitnodiging ontvangen om te stemmen tot 5 januari 2023, 12.00 uur.

Als je vragen hebt naar aanleiding van dit bericht dan kun je mailen naar harma.pethke@unie.nl

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

Word gratis lid