Zoeken
Je bent hier: Diensten > Zorg
 

Helpdesk Mantelzorg en Vrijwillige Inzet

Moet mijn werkgever ervoor zorgen dat ik tijd krijg om mantelzorg te geven? Waar kan ik terecht voor het aanvragen van voorzieningen? En wie vraagt er eens hoe het met mij gaat? De helpdesk Mantelzorg en Vrijwillige Inzet geeft ondersteuning en hulp aan mantelzorgers en vrijwilligers. Bij het meldpunt Mantelzorg en Vrijwillige Inzet kun je terecht met jouw ervaringen over mantelzorg en vrijwilligerswerk. Deze ervaringen vormen voor ons de basis tijdens beleidsmatige en politieke discussies.

Helpdesk en meldpunt Mantelzorg en Vrijwillige Inzet: tel. (0345) 851 448 (ma. t/m vr.: 9.00 - 17.00 uur) of per e-mail: helpdesk.mz-vw@unie.nl.

Mantelzorg

Mantelzorg is een groeiend fenomeen in Nederland. De kosten van de zorg stijgen en veel mensen kiezen ervoor om zelf een deel van de zorg op te pakken voor mensen in hun omgeving. Dit kan een grote impact hebben op de werksituatie. Veel mensen kunnen dit met hun werkgever regelen, maar toch lopen mensen aan tegen vragen. Lees hier verder over mantelzorg

Stel jouw vraag via de chat

Denk je dat je juridische hulp nodig hebt? Of wil je advies over een kwestie? 

Je kunt met ons chatten van 8.00 tot 18.00 uur. 

Waar staat De Unie voor?

Vakbond De Unie is een partner voor jou, die je motiveert, faciliteert en ondersteunt, bij het maken van keuzes over jouw belangen rond werk en inkomen. Als persoonlijke en betrokken vakorganisatie staan wij voor je klaar om jouw collectieve en individuele belangen te behartigen. Ga hier naar een overzicht van onze dienstverlening.