Zoeken
Je bent hier: Over Ons > Kringen > Zeeuws Vlaanderen
 

Jubileumhuldiging 21 april jl.

Jubilarissen in het zonnetje gezet.

 

Vrijdag 21 april hebben in onze kring een twintigtal leden van de Unie hun insigne gekregen voor respektievelijk 25-40-50 en 60 jaar lidmaatschap.
Dit hebben we gevierd in hotel-restaurant Dallinga te Sluiskil met een avondvullend programma.
Inloop  begon om 19.00 uur onder het genot van een drankje. Vanaf 19.30 uur hebben we genoten van een voortreffelijk diner.
Tussen de gangen door zijn de insignes door de heer Harry van Herpen opgespeld en werdende aanwezigen muzikaal vermaakt.
In de kleine uurtjes keerde iedereen huiswaarts met een fraai boeket bloemen.

Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde avond.

Peter Van Vlierberghe, Penningmeester. 

 

Klik op de afbeelding voor een grotere foto.


Kringbestuur

Wil jij je graag inzetten voor jouw kring? Meld je dan aan voor een plekje in het kringbestuur. Afhankelijk van jouw functie in het bestuur ben je het aanspreekpunt voor andere Unieleden, discussieer je mee over de invulling van de activiteiten of heb je regelmatig contact met ons.

Daarnaast gebeurt het steeds vaker dat Unieleden via de kringen worden aangemeld voor besturen van werk- en studiegroepen over thema's op het gebied van bijvoorbeeld milieu, ruimtelijke ordening en zorg. Regionale overheden, zoals gemeenten, provincies en waterschappen, nodigen regelmatig burgers uit om hieraan deel te nemen. De kring is hiervoor een goede uitvalsbasis, onze leden zijn over het algemeen sterk betrokken bij maatschappelijke issues.
 

 

 

Contact

Secretaris: Rob Lucas

Stel jouw vraag via de chat

Denk je dat je juridische hulp nodig hebt? Of wil je advies over een kwestie? 

Je kunt met ons chatten van 8.00 tot 18.00 uur.