De Unie, in jouw belang

VGZ

Bij VGZ zijn de onderhandelingen voor een nieuwe cao voorbij. De leden van De Unie kunnen tot 25 januari stemmen over het resultaat van de onderhandelingen. Wil jij ook invloed wil op jouw nieuwe cao? Schrijf je dan nog snel in voor een jaar gratis compleet lidmaatschap!

Kaderledengroep

De nieuwe cao is bijna een feit, maar wij denken alwaar aan de volgende ronde onderhandelingen! Onze kaderledengroep is daarbij van groot belang. Kaderleden zijn leden die graag extra betrokken willen zijn bij arbeidsvoorwaardenvorming binnen hun bedrijf of sector. Zij vormen het klankbord van de belangenbehartiger en zijn de oren en ogen in de organisatie. De groep neemt namens de leden beslissingen over bijvoorbeeld de voorstellenbrief aan de werkgever. Ook zijn zij rechtstreeks betrokken bij de daadwerkelijke onderhandelingen. Ook geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar raja.boes@unie.nl.

Gratis lid van De Unie!

In de lopende cao hebben wij de afspraak gemaakt dat VGZ jouw lidmaatschap één jaar volledig betaalt. Jij word compleet lid en wij regelen de rest (jouw gegevens delen wij niet met je werkgever)! Vul hieronder je gegevens in en krijg een jaar lidmaatschap gratis!

Dit aanbod is voor nieuwe compleet leden en geldt alleen als je op dit moment werkzaam bent bij VGZ. Je mag slechts één maal gebruik maken van dit aanbod. Door gebruik te maken van dit aanbod geef je De Unie toestemming om na afloop eenmalig een verlengingsaanbod te doen.

Ja, ik meld mij gratis aan!

Jouw lidmaatschap eindigt automatisch na 1 jaar.

8 redenen om nu gratis lid te worden van De Unie

  • Complete hulp bij werk, uitkering & inkomen
  • Exclusieve ledenvoordelen
  • Handige rekentools & voorbeeldbrieven
  • Nieuwsbrief over je werk & inkomen
  • Juridisch advies & ondersteuning
  • Inzicht in je pensioen
  • Hulp & advies bij je uitkering
  • Inspraak in je arbeidsvoorwaarden

Laatste nieuws

In de afgelopen periode hebben leden kunnen stemmen voor een nieuwe cao. Een overgrote meerderheid heeft ingestemd. Ook de leden…

VGZ

In de afgelopen periode hebben we de leden op de hoogte gehouden van de voortgang van de cao. Wij hebben…