De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

De Unieke Top 50, de meest unieke lijst van Nederland!

We vieren 75 jaar vrijheid in Nederland, een raar gegeven omdat de bewegingsvrijheid voor de meesten onder ons de afgelopen weken nog nooit zo ingeperkt heeft gevoeld.

Gelukkig vinden mensen altijd manieren om verbinding te maken. Zo ook wij als vereniging De Unie. De vele tientallen ontmoetingen die de actief betrokken Unie-leden maar ook onze volgers met elkaar hebben zijn allemaal afgezegd. Met muziek kunnen we echter wel verbinding leggen.

In samenwerking met radiostation Sublime hebben we daarom De Unieke Top 50 samengesteld. Aan deze muzieklijst hebben velen van jullie een prachtige bijdrage geleverd. Het is een muzieklijst geworden waar je blij van wordt omdat die zo enorm uitblinkt in diversiteit, dat het ook echt een lijst is van Unie-leden.

Eenheid in verscheidenheid. En dat is precies het idee achter de Unieke Top 50. We kunnen elkaar als leden, volgers en collega’s van De Unie door deze moeilijke tijd heen helpen en ondersteunen als we naar elkaar blijven luisteren en elkaar proberen te blijven begrijpen.

Er zal in deze lijst misschien muziek voorkomen die niet bij jou hoort, maar wanneer je de motivering van de inzender hoort, klinkt dat nummer nooit meer hetzelfde! Met de Unieke Top 50 blijven we fysiek ver van elkaar, maar in gedachten dichterbij.

De lijst wordt gepresenteerd door de immer positieve DJ Francis Broekhuijsen. En tussen de muziek en persoonlijke verhalen van leden en collega’s door hebben we

ook nog eens een heel speciaal nieuwsbulletin voor jullie.

We wensen iedereen heel veel luisterplezier.

Reinier Castelein
Voorzitter van De Unie

De Unie op social media