De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

Ook in 2019 korting op je zorgverzekering via De Unie

De Unie ondersteunt jou op het gebied van werk, inkomen en zorg. Als vakorganisatie willen we je graag meer bieden. Daarom maken we afspraken met andere partijen over diensten en producten. Voor 2019 hebben wij met Zilveren Kruis Achmea en VGZ collectieve zorgverzekeringen afgesloten met aantrekkelijke kortingen op de basisverzekering en aanvullende pakketten. Ziektepreventie en vitaliteit staan hoog op de agenda. Bij ons, maar ook bij deze zorgverzekeraars.

Collectieve zorgverzekering

De zorgverzekering is een kostbare verplichte verzekering. Als wij onze leden kunnen helpen hun maandlasten iets te verlagen door goede afspraken te maken, doen wij dat graag. Ons ledenaantal is van dusdanige omvang dat wij met zorgverzekeraars mooie kortingen af kunnen spreken volledig ten gunste van jou. Wij verdienen er niets aan.

Welke pakketten?

Vanuit de gedachte dat niet ieder lid hetzelfde is en wil, hebben we twee zorgverzekeraars geselecteerd. Zij bieden ieder een eigen basisverzekering met mogelijke aanvullende verzekeringen aan. Je kunt dus kiezen welke het best bij jou past en jou het meeste voordeel geeft (website VGZwebsite Zilveren Kruis Achmea). Voordat je overstapt is het goed je te laten informeren waar je allemaal op moet letten. Kijk bijvoorbeeld eens op de site van de overheid  Je hebt tot 1 januari 2019 de tijd over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering.

Vragen?

Kom je er niet uit, dan kun je het beste contact opnemen met de zorgverzekeraars zelf. (Website VGZwebsite Zilveren Kruis Achmea) Uiteraard staan wij ook voor je klaar. Neem dan contact op met ons Service Center via sc@unie.nl of  via 0345-851963.