Zoeken
 
De Unie is dé vakbond voor de technische groothandel

Technische Groothandel

Er zijn veel kenniswerkers/professionals in de Technische Groothandel werkzaam, voor wie De Unie op verschillende gebieden een deskundige sparringpartner is. Daarnaast is De Unie partij bij de cao Technische Groothandel. De laatste jaren maakt deze branche op arbeidsvoorwaardelijk gebied grote stappen vooruit. Een tastbaar voorbeeld is de ontwikkeling van een via internet te raadplegen managementtool.

De nieuwe Cao Technische Groothandel

Download hier de nieuwe Cao Technische Groothandel 2016-2018

Fondsen

De Technische Groothandel kent een VUT-regeling (Stichting Vrijwillig Vervroegd Uittreden uit de Technische Groothandel (VUTECH), een vroegpensioenfonds (Stichting Vroegpensioenfonds Technische Groothandel (VPTECH) en een sociaal fonds (Stichting Fonds Kollektieve Belangen voor de Technische Groothandel (FKBTech)). De Unie is bij al deze fondsen in het bestuur vertegenwoordigd.

De Unie Handel

De Unie Handel logoIn de Nederlandse handelsectoren zijn circa 1,2 miljoen mensen werkzaam. In diverse branches en bedrijven vervult De Unie een belangrijke rol.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op De Unie Handel Twitter.

 

Belangenbehartiger(s)

Gerard van der Lit
M: 06-5252 2010
E: gerard.van.der.lit@unie.nl


Waar staat De Unie voor?

Vakbond De Unie is een partner voor jou, die je motiveert, faciliteert en ondersteunt, bij het maken van keuzes over jouw belangen rond werk en inkomen. Als persoonlijke en betrokken vakorganisatie staan wij voor je klaar om jouw collectieve en individuele belangen te behartigen. Ga hier naar een overzicht van onze dienstverlening.