Zoeken
Je bent hier: Diensten > Loopbaan > Voor jouw stage
 

Voor jouw stage

Een goede stage kan vaak een groot verschil maken bij de start van een loopbaan. Het levert je de eerste werkervaring op. Ervaring die je in je latere carrière goed kunt gebruiken. Een stage kan ook een instrument zijn bij een carrièreswitch. De Unie heeft hiervoor een aantal stagebanken.

Stageplaza en StageMax voor nationale stages en 3D internship voor internationale stages. Hier vind je naast stageplaatsen en afstudeeropdrachten ook nog handige tips en adviezen voor het zoeken en solliciteren naar een stageplaats.

Klik op onderstaande banners om naar de stagebanken te surfen.

Stageplaza.nl is de grootste stagebank van Nederland met meer dan 1539 actuele stages. Dagelijks worden er door heel Nederland nieuwe stages aangeboden en koppelt ons unieke matching systeem de CV profielen van studenten aan de best passende stagevacatures.

 

3D-internships.com werd opgericht in 2003 als een online bemiddelingsbureau voor internationale stages en afstudeeropdrachten. De website is het antwoord op de grote vraag naar buitenlandse stages, toenemende mobiliteit onder studenten wereldwijd en snel verminderen van internationale handelsbarrières.

 

StageMax is een full-service bemiddelingsbureau gespecialiseerd in stages en afstudeeropdrachten voor HBO- en WO-studenten. StageMax selecteert studenten, nodigt ze uit op een persoonlijk intakegesprek en begeleidt ze tijdens hun stage of afstudeeropdracht. Bovendien zijn de diensten geheel kosteloos voor studenten.

 

Waar staat De Unie voor?

Vakbond De Unie is een partner voor jou, die je motiveert, faciliteert en ondersteunt, bij het maken van keuzes over jouw belangen rond werk en inkomen. Als persoonlijke en betrokken vakorganisatie staan wij voor je klaar om jouw collectieve en individuele belangen te behartigen. Ga hier naar een overzicht van onze dienstverlening.

Stel jouw vraag via de chat

Denk je dat je juridische hulp nodig hebt? Of wil je advies over een kwestie? 

Je kunt met ons chatten van 8.00 tot 18.00 uur.