Zoeken
Je bent hier: Recensies
 

Wat vinden onze leden?

"Wederom zeer goed geadviseerd alsmede weer tot volle tevredenheid dispuut opgelost."

 

A.W. März lid sinds 1995

"Fijn dat De Unie er ook is voor antwoorden op vragen, informatie en tips als je een ww-uitkering hebt en wilt weten wat de gevolgen zijn als je een nieuwe baan vindt."

 

A.J.H. Lauvenberg, lid sinds 1996

"Ook voor particulier problemen met werkgevers is er een passend advies en zeker een luisterend oor. Zeer accuraat en vol begrip."


D.J.M van Mil , lid sinds 1-5-2001 


"De medewerkers van de Unie, Andere Actieven en juristen, reageren snel, werken correct, zijn kundig en komen hun afspraken na. Heb helaas al een paar keer beroep op hen moeten doen, maar ben nog nooit teleurgesteld. Vind persoonlijk dat zij meer moeite doen dan andere instanties of op het gebied van rechtsbijstandverzekering. Je kunt met veel vragen bij hen terecht en wordt serieus genomen. Ben zeer tevreden."


G. Schlosser, lid sinds 1985


"Het contact met de belangenbehartiger was erg prettig. Duidelijk, zakelijk en toch persoonlijk. Een echte vakman!"

H.A.P.M. Heerebeek, lid sinds 1996


"Zeer goede begeleiding gehad. Kon met alle vragen bij jullie terecht. Wij hebben het persoonlijk contact als zeer prettig ervaren: professioneel en persoonlijk en niet als een nummer." 

G. Kortekaas, lid sinds 1990

"De Unie kan echte maatwerk-begeleiding geven doordat zij gedegen achtergrondkennis heeft van mijn werkgever. De Unie heeft me behoed voor het nemen van emotionele beslissingen die mezelf zakelijk tekort zouden doen." 

 

E. Evers, lid sinds 2013

"In het verleden heb ik een paar maal een beroep op jullie gedaan en ik kan niet anders zeggen dan dat jullie telkens snel, adequaat en naar grote tevredenheid reageren. Jullie kennis van zaken staat op een zeer hoog niveau."

 

A.M.W. de Bruin-Mullers, lid sinds 2003

"Zeer goed geholpen met mijn vaststellingsovereenkomst. Zeer goed overleg gehad met een arbeidsjurist van De Unie die dezelfde dag alles voor me heeft geregeld. Ben blij dat ik lid ben van de Unie!" 

 

F. Speijers, lid sinds 1999

 

"Ik vind het zeer prettig dat ik geholpen kon worden in de complexe materie van steeds veranderende regelgeving. Uw hulp heeft eraan bijgedragen dat de financiële consequenties van de beslissingen waar ik voor sta, helderder zijn geworden. Hartelijk dank voor de ondersteuning!" 

 

H.M. de Ruiter, lid sinds 2003


"Luisterend, empathisch, oprecht betrokken en professioneel! Ik zou De Unie zeker aanbevelen en daarom krijgt de medewerker van De Unie van mij een 9,5 (er moet iets te verbeteren blijven :) )" 


M. Halma-Malm, lid sinds 2009

 

"Tijdens het hele ziekteproces hele goede steun ervaren van de individuele belangenbehartiger en ook toen we de afwikkeling hadden van 18 jaar dienstverband beëindigen. De open en eerlijke communicatie was erg fijn. En alles was bespreekbaar. Bedankt Unie dat u mij als lid zo goed geholpen heeft."


P. van der Linden-de Bel, lid sinds 1992

vervolg recensiesStel jouw vraag via de chat

Denk je dat je juridische hulp nodig hebt? Of wil je advies over een kwestie? 

Je kunt met ons chatten van 8.00 tot 18.00 uur. 

Wat vinden onze leden?

Onze individuele dienstverlening wordt door de leden beoordeeld met een 8,6.

Waar staat De Unie voor?

Vakbond De Unie is een partner voor jou, die je motiveert, faciliteert en ondersteunt, bij het maken van keuzes over jouw belangen rond werk en inkomen. Als persoonlijke en betrokken vakorganisatie staan wij voor je klaar om jouw collectieve en individuele belangen te behartigen. Ga hier naar een overzicht van onze dienstverlening.