Zoeken
Je bent hier: Over Ons > Voor wie > Werknemers
 

Werknemers

In de meeste gevallen zul je prima in staat zijn om zelf je zaken te regelen. Maar soms zijn er zaken die je niet alleen afkunt. Bijvoorbeeld een dreigend ontslag, een reorganisatie of een werkconflict. Dan is De Unie er voor jou. Wij maken werk van individuele belangen. Samen met jou gaan we op zoek naar een passend antwoord of een maatwerkoplossing.

 

Collectieve belangen

 

De Unie is daarnaast ook een collectieve belangenbehartiger die als partij optreedt bij fusies, reorganisaties en bij het opstellen van cao's. Belangenbehartigers en adviseurs bekijken per bedrijfstak of bedrijf hoe ze jouw belangen het best kunnen behartigen. De Unie onderhandelt bij honderden bedrijven als ABN AMRO, Akzo, Corus, KLM, Philips en Unilever.

 

Contact

 

Heb je een vraag of opmerking over De Unie of het lidmaatschap? Neem dan contact op met de ledenadministratie. Voor al je vragen over werk, inkomen en loopbaanontwikkeling kun je terecht bij onze belangenbehartigers en kaderleden, onze contactpersonen op de werkvloer. Wie dit voor jouw branche of bedrijf zijn, kun je vinden via de branche- en bedrijfspagina's. Ook kun je contact opnemen met je sector

 

Ga terug naar Voor wie

Stel jouw vraag via de chat

Denk je dat je juridische hulp nodig hebt? Of wil je advies over een kwestie? 

Je kunt met ons chatten van 8.00 tot 18.00 uur.