Zoeken
Je bent hier: Over Ons > Voor wie > Industrie Handel
 

Industrie & Handel

Industrie en handelDat De Unie dit binnen haar structuur als één sector heeft bestempeld is niet zo vreemd. Zowel in de industrie als in de handel vinden we de oudste sectoren van Nederland. Het zijn veelal sectoren die sterk afhankelijk zijn van conjunctuur en internationale concurrentie. Innovatie is een belangrijke drijfveer voor de groei. Verder gaan vakmanschap en commercie in toenemende mate hand in hand. De Unie zit bij alle belangrijke spelers aan de overlegtafel.

Ofschoon De Unie in de industrie en de handel niet de grootste partij is, hebben heden en verleden aangetoond dat we de meest innovatieve partij zijn bij de modernisering van arbeidsvoorwaarden. In onze sector Industrie & Handel tref je veel collega’s aan die als professional en/of leidinggevende actief zijn.

 

 

Contact

Heb je ideeën of vragen? Neem dan contact met ons op via industrieenhandel@unie.nl of op tel. (0345) 851 851. Voor een meer specifieke vraag over werk kun je ook terecht bij een van onze belangenbehartigers of kaderleden. Wie dit zijn vind je terug in de branche- en bedrijfsspecifieke pagina's.

 

Ga terug naar Voor wie

Stel jouw vraag via de chat

Denk je dat je juridische hulp nodig hebt? Of wil je advies over een kwestie? 

Je kunt met ons chatten van 8.00 tot 18.00 uur. 

5REDENEN OM LID TE WORDEN VAN DE UNIE

1. Deskundige hulp en advies
2. Loopbaanadvies
3. Hulp bij uitkeringsaanvraag
4. Berekening van pensioenuitkeringen
5. Advies in fiscale kwesties
Nog meer redenen? >