De Unie voor de ondernemingsraad

Als vakbond pleit De Unie voor een volwaardige medezeggenschap binnen jouw organisatie. Via de ondernemingsraad, de OR, hebben werknemers een stem in de dagelijkse gang van zaken. Als OR heb je het recht advies uit te brengen over zaken die jou en je collega’s als werknemers van het bedrijf direct aangaan.

Medezeggenschap en OR

MZ Services is de partner van De Unie op het gebied van medezeggenschap en ondernemingsraden. Trainingen, een workshop, of op zijn tijd sparren met een OR-expert helpen jou en de je collega’s verder. MZ Services is al jarenlang een onderscheidend bureau op het gebied van OR-dienstverlening. Om ondernemingsraden zo goed mogelijk van dienst te zijn, werkt De Unie samen met MZ Services.

Over MZ Services

MZ Services denkt met je mee. Of het gaat over een reorganisatie beoordelen, een nieuwe personeelsregeling interpreteren of de rol van de OR zelf, MZ Services maakt de pittige rol van een OR net even makkelijker met advies en begeleiding. Een goed functionerende ondernemingsraad is van groot belang voor de onderneming, het management en de medewerkers. Iedere organisatie is anders en ook elke ondernemingsraad heeft zijn eigen vraagstukken of specifieke aandachtspunten. Daarom geven wij trainingen op maat, toegespitst op de actualiteiten van de organisatie. U vindt meer informatie over onze diensten op www.mzservices.nl

Contact met MZ Services?

T:013 - 467 65 97
M:info@mzservices.nl

 

Contact

Email: orsupportdesk@unieservices.nl
Telefoon: 0345 - 851 444
Website: www.MZservices.nl