De Unie, in jouw belang

Over De Unie

Even voorstellen: onze partner Huis & Hypotheek Veenendaal

05 maart 2020

We werken inmiddels bijna twee jaar nauw samen met Huis & Hypotheek Veenendaal, en dat is De Unie uitstekend bevallen. In 2018 zijn we begonnen met onze gezamenlijke belastingservice. Onze leden kunnen bij de experts van Huis & Hypotheek Veenendaal terecht voor allerlei belastingvraagstukken. Én voor hulp bij hun aangifte.

 

Huis & Hypotheek

Huis & Hypotheek is een landelijk netwerk van financieel adviseurs. Of je nu op zoek bent naar een hypotheek, verzekering of andere financiële dienst: de adviseurs van Huis & Hypotheek gaan met je in gesprek, vergelijken de producten van verschillende aanbieders en helpen jou aan het beste product – kwalitatief en financieel. Sinds 2018 biedt de vestiging in Veenendaal ook belastinghulp aan leden van De Unie. Daar zijn wij blij mee, maar jij vast ook.

Leuker én makkelijker

Want laat het nou nét maart zijn, de maand waarin veel mensen hun aangifte inkomstenbelasting doen. Leuker kan de Belastingdienst het niet maken, makkelijker wel. En toch blijft het vaak een lastige en tijdrovende klus. Leden van De Unie kunnen hun aangifte inkomstenbelasting tegen een gereduceerd tarief laten invullen door de specialisten van Huis & Hypotheek Veenendaal. Voor € 50,- nemen ze je al het werk uit handen. Ben je geen lid van De Unie? Ook dan kunnen ze je helpen, voor een vast bedrag van € 90,75 per aangifte.

Ook voor je andere belastingvraagstukken

Van aangiftes tot toeslagaanvragen, de experts van Huis & Hypotheek Veenendaal helpen je er uitstekend bij. Door een snelle check uit te voeren, je van advies te voorzien of je al het werk uit handen te nemen. Vragen? Ze zijn elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 17.30 uur, via belastingveenendaal@huis-hypotheek.nl en 0318 555 779.

Vragen?

Heb je vragen over deze belastingservice of dit artikel? Dan kun je natuurlijk ook gewoon contact opnemen met ons Service Center, elke werkdag van 8.00 tot 18.00 uur: sc@unie.nl of 0345 851 963.

Gerelateerde berichten

Word gratis lid