De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

Zorgverzekeraars: update

26 oktober 2021

Op vrijdag 1 oktober hebben De Unie en de andere vakorganisaties een onderhandelingsresultaat bereikt met Zorgverzekeraars Nederland over een nieuwe pensioenregeling en cao. Daarna volgde de stemming tot en met woensdag 20 oktober, 12.00 uur door de leden van De Unie over het resultaat op beide onderwerpen.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Uitslag stemming

De leden van De Unie hebben in overgrote mate ingestemd met het behaalde onderhandelingsresultaat op pensioen en cao. Ook de leden van de andere vakorganisaties hebben ingestemd. Daarmee is het gerealiseerde onderhandelingsresultaat definitief geworden.

Vervolg

Nu er een positieve uitslag is, gaat het pensioenfonds ervoor zorgen dat de nieuwe pensioenregeling per 1 januari 2022 voor je klaarstaat. Uiteraard krijg je zo snel mogelijk ook een nieuw tekst voor de cao Zorgverzekeraars 2021/2022.

Volger

Zou je deze nieuwsbrief willen delen met je collega’s en ze ook wijzen op de mogelijkheid om volger te worden van De Unie? Zo blijven je collega’s ook een beetje op de hoogte van de ontwikkelingen bij de Zorgverzekeraars. Ze kunnen gratis volger worden via www.unie.nl/volg-de-unie.

Contact

Heb je na het lezen van deze nieuwsbrief nog vragen of wil je belangenbehartiger Emanuel Geurts iets meegeven? Neem dan met hem contact op via emanuel.geurts@unie.nl of bel 06-5252 2074. Als je een individuele casus hebt, dan staan de collega’s van het Service Center graag voor je klaar. Je kunt hen bereiken via sc@unie.nl of via 0345-851 963.

 

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

Zorgverzekeraars: Update

In dit bericht informeren wij  je over de cao-onderhandelingen, pensioenoverleg, sectoroverleg en de landelijke stand van zaken over diversiteit en…

Word gratis lid