De Unie, in jouw belang

Jouw cao en branche

UWV: Uitnodiging cao-symposium 26 september 2022

20 september 2022
UWV cao overleg De Unie

Op maandag 26 september vindt het online cao-symposium plaats van 13:30 tot 15:00 uur. Je kunt je aanmelden via de uitnodiging die is gepubliceerd op DWU. Hier vind je een kopie van de uitnodiging. Nodig al je collega’s uit en stuur deze mail door!

 

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

De feedback van voorgaande jaren is ter harte genomen. De gesprekken aan tafel zullen prikkelender zijn, het hoeft niet zo soft. Bij het cao-symposium heb jij de ruimte om jouw mening te laten horen. Alle input wordt tijdens het symposium gedeeld met alle onderhandelingspartijen. Het is belangrijk om van zoveel werknemers te horen tijdens dit overleg, dat maakt de onderhandelingen straks inhoudelijk vele malen beter!

De onderwerpen die aan bod komen:

  • De inflatie en de impact daarvan op de onderhandelingen
  • Contractzekerheid of een flexibele schil, waar ligt de behoefte?
  • Wat maakt UWV een aantrekkelijk werkgever?
  • Loopbaanontwikkeling

Het symposium wordt geleid door een onafhankelijke dagvoorzitter, die veel ervaring heeft met debatsituaties. Jouw input zal dus worden ingezet door de dagvoorzitter om de juiste vragen te stellen aan de partijen aan tafel. Er is ook ruimte om andere onderwerpen aan te dragen die voor jou en jouw collega’s van belang zijn. Ben je niet tevreden over de reiskostenvergoeding? Wil je andere afspraken rond thuiswerken? Maak je je zorgen over de werkdruk? Of heb jij een ander belangrijk zorgpunt? Op 26 september kun je dit aan UWV en aan de vakorganisaties duidelijk maken.

Het proces

De uitkomst van deze sessie vormt de basis voor de onderhandelingen over jouw nieuwe cao. Deze onderhandelingen starten op 3 oktober 2022.

Contact

Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht neem dan contact met ons op via mandy.raaijmakers@unie.nl of door te bellen met 06-5252 2049.

 

[print_link]

Gerelateerde berichten

Word gratis lid