fbpx
De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

Uitgeverijbedrijf: Onderhandelingen cao

De onderhandelingen voor de arbeidsvoorwaarden (cao) gaan dit najaar weer van start. De cao moet vernieuwd worden vóór 1 januari 2022. Om goed beslagen ten ijs te komen, willen we je vragen om eens na te denken wat jij vindt dat er aan de cao verbeterd kan worden, anders moet, toegevoegd of verwijderd zou moeten worden, of andere suggesties.  De cao is hier te lezen.

 

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Een nieuwe cao uitonderhandelen is ook een mooi moment om van onderhandelaar te wisselen. Na bijna 5 jaar in de sector Uitgeverijbedrijf te hebben rondgelopen, draag ik het stokje over aan Gerard van der Lit, senior belangenbehartiger van De Unie. Sinds begin 2021 heb ik een andere uitdaging gevonden binnen De Unie als arbeidsvoorwaarden Coördinator. Daardoor kan ik mij ook blijven bemoeien met de cao Uitgeverijbedrijf.

Contact

Om mijn collega, Gerard van de Lit, een goed begin te geven, wil ik je vragen om je suggesties rond de nieuwe cao Uitgeverijbedrijf aan hem door te geven. Dit kan per email via gerard.van.der.lit@unie.nl. Wanneer je hem telefonisch deelgenoot wil maken van je ideeën dan kun je hem bellen op nummer 06-52522010. Wanneer je wil dat je suggesties meegenomen worden in de cao-voorstellen van De Unie dan horen we ze graag vóór 20 september 2021.

 

Afdrukken