De Unie, in jouw belang
0345 851 851
info@unie.nl

Tankstations en Wasbedrijven: wat vind jij belangrijk in de nieuwe cao?

De cao Tankstations en Wasbedrijven loopt tot en met 31 december 2021. In november starten we daarom met de onderhandelingen voor een nieuwe cao.

Ontvang jij onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan snel in.

Wat zijn jouw wensen?

De Unie behartigt de belangen van haar leden natuurlijk op een zo’n goed mogelijke manier. Daarom ben ik benieuwd naar wat jij belangrijk vindt in de nieuwe cao. Dat kunnen dingen zijn die nu al in de cao staan, maar ook dingen die je er graag in zou willen hebben.

Laat me daarom weten wat jouw wensen zijn voor de nieuwe cao. Dan neem ik die mee in de komende onderhandelingen. Je kunt jouw wensen doorgeven door mij een mail te sturen. Mijn gegevens vind je verderop in dit bericht.

Een nieuwe belangenbehartiger

Mijn collega Albert Meeuwissen heeft De Unie verlaten daarom zitten de Tankstations en Wasbedrijven sinds kort in mijn pakket. Ik heb zitting in het Sociaal Fonds voor de Tankstations en Wasbedrijven en doe namens De Unie de komende cao-onderhandelingen.

Ik ben Hans Korver en werk sinds 1 februari 2017 als belangenbehartiger bij De Unie. Daarvoor heb ik bijna mijn hele werkzame leven bij UWV en haar voorgangers gewerkt. Behalve de Tankstations en Wasbedrijven bestaat mijn pakket op dit moment uit: de Particuliere beveiliging, een aantal bedrijven in de Metalektro (Grootmetaal), een aantal bedrijven in de Metaal & Techniek (Kleinmetaal), Tata Steel en Albert Heijn Kantoren en Winkelmanagement.

Ik heb er zin in om voor jou en je collega’s zo goed mogelijke arbeidsvoorwaarden af te spreken en in stand te houden!

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen of wil je jouw cao-wensen doorgeven? Neem dan contact met mij op. Ik ben bereikbaar via hans.korver@unie.nl en op 06-5252 2073.

 

Afdrukken