De Unie, in jouw belang

Nieuws

Sportinstellingen: Wijzigingsvoorstellen cao Sport

09 november 2020

Hoe gaat het met de Sport (bonden, en overige instituten)?

Gaat het beter of gaat het slechter in vergelijking met voorgaande jaren? Gekeken naar het afgelopen jaar hebben we in ieder geval heel wat voor de kiezen gehad.

Binnenkort gaan we praten over de cao voor 2020.

Perspectiefnota 2020

Door in héél veel keukens te kijken, te kijken wat er om ons heen gebeurt en vooral uit de dialoog met de leden komt jaarlijks een Arbeidsvoorwaardennota tot stand. Hier kun je lezen wat de perspectiefnota van De Unie voor 2020 inhoudt. Het gaat erom een vertaalslag naar de situatie in de Sport te maken. Uiteraard kijken we juist voor een branche als de Sport wat daar aan maatwerk gewenst is.

Uitnodiging

Ik nodig je van harte uit mij te voorzien van ideeën, suggesties en adviezen met betrekking tot wijzigingen / verbeteringen die je graag in de arbeidsvoorwaarden gerealiseerd zou willen zien. Waar ligt de prioriteit? Wat is belangrijk? Wat is de ondergrens en tot hoever wil je gaan? Waar moet het volgens jou in de aanstaande onderhandelingen over gaan? Waar liggen de accenten, wat is heilig en wat is bespreekbaar? Ik hoor het graag van jou.

Vragen?

Mocht je vragen hebben over de onderhandelingen of je mening willen geven neem dan contact met mij op. Je kunt contact opnemen per mail via john.kapteijn@unie.nl of bel 06-5252 2067.

[print_link]

Gerelateerde berichten

ING: Getting the facts right

Right now, attempts are being made from within ING to ridicule De Unie’s proposals. Logically, their own proposals for a…

Ik heb geen cao (meer). Wat nu?

Veel organisaties en branches in Nederland hebben een cao. In deze collectieve arbeidsovereenkomst zijn afspraken gemaakt over de arbeidsvoorwaarden die…

Word gratis lid